Оформи се много колоритен дует малко преди жребия за смесените

...
Оформи се много колоритен дует малко преди жребия за смесените
Коментари Харесай

Серина Уилямс и Анди Мъри оформиха звезден дует

Оформи се доста живописен дует малко преди жребия за смесените двойки в тенис шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ". Бившият международен номер при мъжете Анди Мъри публично удостовери, че ще си партнира със Серина Уилямс.
 Серина не схванала, че Барти е станала №1
Двамата са носители общо на девет трофеи на сингъл, а Серина има още шест трофеи на двойки в компанията на сестра си Винъс, както и един трофей на смесени двойки през 1998 с Макс Мирни. За последно Мъри е играл смесени двойки на Уимбълдън през 2006-та година с Кирстен Флипкенс.

Очаква се първият дуел на първенците поединично от 2016 година, да бъде в четвъртък. Мъри, който завоюва шампионата в Куинс при двойките дружно с Фелисиано Лопес, ще си партнира в шампионата с Пиер-Юге Ербер.

В последните седмици не беше несъмнено дали Мъри ще си откри сътрудник за смесена двойка, откакто стана ясно, че доста такива са му отказали.

Спрягаха се всевъзможни имена - от Мария Шарапова до Били Джийн Кинг. Звездната двойка ще е непоставена в схемата с 48 тима, а жребият ще се тегли през днешния ден.

" Серина явно е извънреден състезател, има чудесни резултати на двойки и на тревни кортове. Определено е най-великата тенисистка, " съобщи Мъри.

" Ние сме много сходни на корта. Винаги съм харесвала това у него. Неговата работна нравственос е страхотна, постоянно съм уважавала това в него. Фитнес подготовката му, всичко.

Да направиш това, което е съумял той, в епоха в която има толкоз велики играчи, толкоз конкуренция, да я надмогнеш - не са успявали доста хора. Има доста, на което да се възхищаваш ", показа Уилямс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР