ОФК Пирин Благоевград ще стартира подготовката си за новия сезон

...
ОФК Пирин Благоевград ще стартира подготовката си за новия сезон
Коментари Харесай

Пирин получи лиценз, започва подготовка на 21 юни, Рения влезе в казарма

ОФК Пирин Благоевград ще започва подготовката си за новия сезон във Втора лига на 21-ви юни. Предварително направената стратегия включва лагери в Благоевград и Банско, като за втория са закрепени дати от 08 до 20-ти юли

Вчера футболистите и треньорите се събраха на стадион " Христо Ботев " за конкретизиране на програмата, както и с цел да бъдат пуснати публично в отпуска. Договорите на болшинството състезатели изтичат, като сигурно до 2019-та година договори имат шестима играчи. Това са Красимир Костов, Александър Башлиев, Димитър Благов,Манол Чапов, Румен Сандев и идващият от наем в Созопол Кирил Грозданов.

За страдание се наложи разтрогването на контракта с Анти Рения, който е заставен поради двойното си поданство да влезе в гръцката казарма за девет месеца. Все още няма изясненост по селекцията и кои от състезателите с изтичащи контракти ще останат, като повече информация ще има при започване на юни месец.

Вчера в клуба дойде и лицензът за професионалния футбол, откакто клубът отговори на минималните условия за Евротурнирите и Първа Лига, само че за жалост ще би трябвало да играе от лятото в по-ниското равнище на българския футбол.
Стефан Дамянов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР