ОФК Пирин Благоевград ще стартира подготовката си за новия сезон

...
ОФК Пирин Благоевград ще стартира подготовката си за новия сезон
Коментари Харесай

Пирин стартира лятна подготовка на 21 юни, Рениа разтрогна с клуба

ОФК Пирин Благоевград ще започва подготовката си за новия сезон във Втора лига на 21 юни, оповестиха от клуба. Предварително направената стратегия включва лагери в Благоевград и Банско, като за втория са закрепени дати от 8 до 20 юли.

Първенството на Втора лига ще стартира в уикенда на 28 и 29 юли. Футболистите и треньорите се събраха през днешния ден на стадион "Христо Ботев " за конкретизиране на програмата, след което публично бяха пуснати във почивка.

Договорите на болшинството състезатели изтичат, като до лятото на 2019 година с клуба са обвързани единствено шестима играчи. Това са Красимир Костов, Александър Башлиев, Димитър Благов, Манол Чапов, Румен Сандев и завръщащият се след наем в Созопол Кирил Грозданов.

Контрактът на Анти Рениа пък беше разтрогнат през днешния ден, защото той е заставен поради двойното си поданство да влезе в гръцката казарма за девет месеца.

Все още няма ясното по селекцията и кои от състезателите с изтичащи контракти ще останат, като повече информация се чака при започване на юни.

В Пирин дойде и лицензът за професионалния футбол, откакто клубът отговори на минималните условия за присъединяване в Евротурнирите и в Първа Лига, само че благоевградчани ще би трябвало да играят от идващия сезон във втория ешалон, откакто изгубиха баража за оставане в елита от Витоша Бистрица./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР