ОФК Локомотив (Мездра) започна подготовка за предстоящия сезон в Северозападната

...
ОФК Локомотив (Мездра) започна подготовка за предстоящия сезон в Северозападната
Коментари Харесай

Северозападна Трета лига: ОФК Локомотив /Мездра/ започна лятната си подготовка

ОФК Локомотив (Мездра) стартира подготовка за идния сезон в Северозападната Трета лига. На първата подготовка старши треньорът Николай Нинов изведе 16 футболисти. Повечето от тях са от досегашния състав: бранителите Владимир Стоянов, Мартин Михайлов и Михаил Михайлов, халфовете и нападателите Браиан Стоянов, Светослав Валериев, Боби Симеонов, Гроздан Илиев, Алекс Савчев и Матю Майкъл. От през днешния ден към заниманията ще се причислят опитният нападател Петър Димитров, бранителят Давид Стоянов и вратарят Милен Георгиев.
С мъжкия отбор упражняват петима юноши на клуба: Любослав Валентинов, Никола Цолов, Паоло Петков, Преслав Петров и Теодор Вишински, както и юношеският национал (родени 2004 г.) Иван Аспарухов-младши, който през зимата мина от школата на Лудогорец (Разград) в тази на Славия 1913 (София).
На проби в тима е 20-годишният ляв бек Мирослав Янчев, който е младеж на втородивизионния Монтана 1921. Непосредствено преди старта на новото състезание ще се завърнат голмайсторът на тима през предишния сезон Валдемар Стоянов и вратарят Ивайло Сайков, които сега са в чужбина.
Водят се договаряния за привличането на още един умел вратар, централен бранител и нападател със сериозен стаж във второто и третото равнище на българския футбол, както и няколко юноши на Славия.
Преди първото занятие всички футболисти получиха нови подготвителни екипи.
По време на лятната подготовка ОФК Локомотив ще изиграе 10 контролни срещи. Тази събота, 27 юни, мездренските „ железничари “ ще имат спаринг с тим от „ А “ ОФГ Враца. Останалите инспекции са: на 1 юли с Пещера - Галата (гости), на 4 юли с Балкан - Ботевград (домакини), на 8 юли с Пещера - Галата (домакини), на 11 юли с Академия Ботев - Враца (домакини), на 15 юли с Чавдар - Троян (гости), на 18 юли с Академия Ботев - Враца (гости), на 22 юли със Славия U19 (гости), на 25 юли с Първа атомна - Козлодуй (домакини) и, вероятно, на 29 юли с Локомотив U19 - София (домакини).
Шампионатът в Северозападната Трета лига ще започва на 2 август, осведоми в задатък секретарят на Зоналния съвет на БФС - Велико Търново Игор Бакьов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР