Официалното влизане на руския милиардер Антон Зингаревич в Ботев (Пловдив)

...
Официалното влизане на руския милиардер Антон Зингаревич в Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Ето колко милиона евро ще е бюджетът на Ботев Пд след идването на руския милиардер

Официалното влизане на съветския милиардер Антон Зингаревич в Ботев (Пловдив) ще стане факт другата седмица, най-вероятно на 30 или 31 декември, оповестява БЛИЦ.

Богаташът приготвя нечувани освен за „ канарчетата “, само че и за множеството клубове у нас финансови промени. Достоверни източници оповестиха, че бюджетът на Ботев в новата власт ще скочи до 7-8 милиона евро на година.

Освен това Зингаревич ще докара най-малко 5-6 положителни футболисти, чиято възраст глух пъкъла надвишава 23 години. Една част от тях ще дойдат от Франция (почти несъмнено от Шатору), а други от Дания, Швеция и Русия.

Отделно Зингаревич ще се заеме и със градежа на новия стадион на Ботев.

Неговата цел е колкото се може по-бързо да трансформира „ канарчетата “ в отличен състав, който ще гони всяка година наложително присъединяване в европейските клубни шампионати и печелене на титли у нас. В тази връзка заплатите на футболистите ще бъдат доста увеличени.

БЛИЦ към този момент писа, че към този момент любимец за треньорския пост е босненския експерт с шведски паспорт Азрудин Валентич, който сега води Фремад Амагер. Датският отбор играе във второто равнище на локалния футбол. Последните вести обаче гласят, че не е изключено милиардерът да докара доста умел ментор, само че това най-вероятно ще се случи от лятото.

Със сигурност един от най-важните хора в управата на Ботев (Пловдив) ще бъде някогашният национал Ивайло Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР