Официалното приключване на проекта е с краен срок 7.12.2022 годинаВ

...
Официалното приключване на проекта е с краен срок 7.12.2022 годинаВ
Коментари Харесай

До дни приключва модернизацията на булевард „Липник“

Официалното привършване на плана е с краен период 7.12.2022 година

В Община Русе се организира локална заключителна конференция по план: „ Добре развита транспортна система в Еврорегион Русе – Гюргево за по-добра съгласуваност с TEN-Т мрежата “. Дейностите стартираха на 7.09.2018 година с планувана дълготрайност в началото от 30 месеца и 1 ден, като водещ сътрудник е Община Гюргево.

На конференция стана ясно, че заради стартирането на дейностите по план „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – гр. Русе, се наложи прекъсване на строителството при приключени над 85% от обекта, заради секване на трасетата на двата плана. Това наложи и удължаването на периода на дейностите до 51 месеца и 1 ден. Активната връзка и координиране с екипите по плана на ВиК даде опция през юли 2022 година сполучливо да се приключи и одобри обекта. Процедурата завърши с издаването на позволение за прилагане на бул. „ Липник “.

В рамките на плана Община Гюргево извърши рехабилитация и рационализация на: бул. „ Букурещ “, ул. „ Приетенеи “, ул. „ Глориеи “, ул. „ 1-ви декември 1918 “, бул. „ Михаил Витязу “ и 6 кръстовища, общо към 6,6 км. Създаде обща система за събиране и обработка на данни за трафика.

В Община Русе бяха направени механически капиталов план и извършен авторски контрол при рехабилитацията на бул. " Липник " – към 4,6 км. Беше направена Съвместна тактика за усъвършенстване на транспортните условия в трансграничния район на български, британски и румънски език. В рамките на дейностите по основаване на обща система за събиране и култивиране на данни за трафика беше доставено съоръжение от Водещия сътрудник с монтиране на 2 високотехнологични камери на бул. „ Липник “. Информацията от тях постъпва в центъра на видеонаблюдение на Община Русе.

Официалното привършване на плана е с краен период 7.12.2022 година, като с неговата реализация Община Русе продължава своята политика за възстановяване достъпността и рехабилитацията на пътната мрежа в града.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР