Официалното му гадже Дениз Хайрула също бе участничка в конкурса

...
Официалното му гадже Дениз Хайрула също бе участничка в конкурса
Коментари Харесай

Брадва! Ицо Манекенките Отсвири Жанета Осипова! Вижте Само Коя Е Новата Му Изгора!

Официалното му гадже Дениз Хайрула също бе участничка в състезанието за плеймейтки. Сексапилната брюнетка и плейбоят са дружно от предходната година, само че са имали спогодба да не приказват обществено за връзката си. Причината е поверие на Сираков, че след толкоз доста провалени връзки не желал този път да демонстрира приятелката си. Самата Дениз е доста добра другарка на спряганата за кандидат-булка на Сираков - Жанет Осипова.

Миньончето нямала нищо срещу известно време гаджето й да се прави на влюбен в нейната другарка и по този начин да я направи известна. След като връзката на Сираков и Дениз става сериозна, двамата вземат решение да не я крият повече.

Двамата постоянно се появяват на всемирски събития дружно. Христо Сираков има горчив опит с връзките си с манекенки. Toй вeчe e минaвал пoд вeнчилo c Mapия Бeшлиeвa. Oт нeя имa дъщepя Aннa-Mapия. Сираков има наследник от друга манекенка - Ирен Онтева.

Преди години даде пръстен на силиконката Биляна Евгениева. Хубавицата от Перник му постави рога не с кого да е, а с Благо Георгиев. След като се появиха фрагменти по какъв начин двамата се целуват, Сираков изгони Биляна, а Благо се раздели с майката на децата си Христина Витанова. Неуспехите в любовта за Сираков продължиха. Той имаше връзка с настоящата носителка на купата „ Мис Силикон “ Анна-Мария Чернева. Сираков и на нея даде пръстен, само че до женитба не се стигна. Затова и предприемачът този път не мисли да предлага брак.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР