Официалното изявление на Димитър Рачков, че е разделен с Мария

...
Официалното изявление на Димитър Рачков, че е разделен с Мария
Коментари Харесай

Енчо Керязов призна: Излизам с Мария Игнатова

Официалното изказване на Димитър Рачков, че е разграничен с Мария Игнатова, провокира голям брой догадки дали в действителност международната циркова звезда Енчо Керязов е повода за края на връзката им.

Мълвата за рецесията в връзките им потегли през февруари, когато Рачков и Зуека не се появиха на 50-годишния празник на продуцента Магърдич Халваджиян. Зуека тогава беше на меден месец със брачната половинка си Ани. Отсъствието на Рачков обаче изненада всички. В звезда на вечерта тогава се трансформира Мария Игнатова, която показва изключителна непосредственост с Енчо Керязов. Двамата прекараха вечерта на една маса и демонстративно флиртуваха. Прясната двойка танцува буен блус, а Мария се държеше като свободна жена.

„ Галерия “ се свърза с Керязов, който се намира в Дания, където има ангажимент с техен цирк.

Той удостовери, че се познават с Игнатова.  " Излизали сме на празненства. С нея беше и Ненчо Балабанов. Те бяха водещи на събитието, което проведох. Казваше се „ Нощ на звездите “. С Мария работихме дружно, имал съм служебни връзки. Познавам се и с Рачков, той водеше шоуто ми предходната година “, споделя Енчо. Новината за раздялата на двойката той научи от „ Галерия “.

„ От вас узнавам, че не са дружно, и скърбя, само че съм уверен, че те са взелки най-правилното решение. Уважавам извънредно доста и двамата “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР