Официалното честване на 70-ата година на кралица Елизабет на трона

...
Официалното честване на 70-ата година на кралица Елизабет на трона
Коментари Харесай

Величествена и тържествена: кралица Елизабет с нов портрет за платинения си юбилей

Официалното честване на 70-ата година на кралица Елизабет на трона стартира напълно скоро и както стана традиция за кралски значими събития като този, дворецът пусна нов формален портрет на монарха, с цел да означи случая.

Направен от Раналд Макехни (който също снима портрета на кралицата за нейния 90-и рожден ден, както и този за началото на новото десетилетие през 2020 г.), портретът показва Нейно Величество във вестибюла „ Виктория “ в замъка Уиндзор на 25 май тази година.

Към фотографията има и персонално обръщение от Елизабет:

„ Благодаря на всички, които участваха в свикването на общности, фамилии, съседи и другари, с цел да отбележат моя платинен празник в Обединеното кралство и в цялата Британска общественост.

Знам, че доста щастливи мемоари ще бъдат основани по тези празнични мотиви. Продължавам да се въодушевявам от положителната воля, показана към мен, и се надявам, че идните дни ще дадат опция за размисъл върху всичко, реализирано през последните седемдесет години, до момента в който гледаме към бъдещето с убеденост и възторг. “

На фотографията кралицата носи меко синьо палто и рокля, съчетана с перлена огърлица и диамантен кант. Визията е дело на Анджела Кели, дългогодишният поддръжник на кралицата и консултант по дрешника.
 image2_16x9.png Хороскоп за ЛЯТО 2022: какви изненади и страсти да чака всяка зодия На фокус
Двете са толкоз близки, че кралицата даже даде позволение на Кели да разгласява взор зад кулисите на живота в кралското семейство с нейната книга „ Другата страна на монетата: кралицата, тоалетката и дрешника “ през 2019 година, което я прави първият член на кралския личен състав, който получи позволение да напише и издаде книга – и даже да я актуализира тази година за юбилея. Така че не е изненадващо, че тя също е била привлечена да проектира нещо за този исторически портрет по случай платинения празник на монарха.
 Кралица Елизабет отбелязва 70 години на трона  Кралица Елизабет отбелязва 70 години на трона  Кралица Елизабет отбелязва 70 години на трона  Кралица Елизабет отбелязва 70 години на трона
Кралското семейство се събира в цялостен състав, с цел да означи юбилея от възкачването на кралица Елизабет Втора на престола, а празненствата ще продължат през целия уикенд. Очаква се принц Хари и Меган Маркъл да дойдат във Англия тази седмица с двете си деца.



Това ще е първото посещаване на Двореца за дребната Лилибет Даяна, чийто първи рожден е след няколко дни – 4 юни. Тя за първи път ще се срещне онлайн с кралицата, а тази среща ще е изключително сантиментална – Лили е кръстена на своята прабаба, Нейно Величество, чийто семеен псевдоним е Лилибет.

В галерията може да откриете всичко, което знаем до момента за идните тържества по случай платинения празник на кралица Елизабет II:
 Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР