Официално вече България е във втори локдаун от началото на

...
Официално вече България е във втори локдаун от началото на
Коментари Харесай

Най-уплашени били тези, които отричат съществуването на коронавируса

 Официално към този момент България е във втори локдаун от началото на пандемията, само че вместо да сме по-подготвени, обществото наподобява по-скоро разграничено в реакциите си " за “ и " срещу “ подхванатите ограничения. Социалният антрополог Харалан Александров регистрира на собствен ред, че в действителност " сега сме по-разделени, като общество “. Той приказва по тематиката в предаването " Офанзива с Любо Огнянов “ на Канал 3.

" Според мен, хората, които най-енергично отхвърлят съществуването на вируса, не са най-смелите, а са най-уплашените. Това е една психиатрична реакцията, съгласно която, в случай че отхвърлям нещо, то не съществува. Много рано в човешката цивилизацията се е развило това “, сподели Александров.

Социалният антрополог разяснява още реакциите на част от опозиционните водачи, като дефинира държанието им като " девиантно “, защото вижда негативна реакция в отговор на всяко едно деяние на властта, без значение дали единствено преди седмица позициите им са били общи.

" Параноикът под силата на това, че е обект на офанзива, става важен. Това е метод, с цел да се оправиш със личната си маловажност “, сподели още Харалан Александров по адрес на разпространяването на тайни теории от разнообразни хора в обществените мрежи
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР