Официално стартира продажбата на билети за петото издание на бойната

...
Официално стартира продажбата на билети за петото издание на бойната
Коментари Харесай

SENSHI 5 с няколко опции за закупуване на билети

Официално започва продажбата на билети за петото издание на бойната церемония верига SENSHI. Поредното грандиозно събитие с тази марка ни чака на 22-ри февруари в зала " Конгресна " във Варна. Организаторите и този път са подготвили вълнуващи борби, като към този момент бе разгласен техният брой - 9. Тепърва ще научаваме участниците и правилниците, по които бойците ще се бият.

Пропуските са с цени 10 и 20 лв..

Билети ще се популяризират в мрежата на Eventim, като могат да се закупуват на каса или онлайн. За облекчение и улеснение на почитателите този път има две варианти при онлайн покупка - приемане посредством пощальон или независимо принтиране.
 Атанас Божилов ще пази Световния пояс по кикбокс за експерти на SENSHI 5
Атанас Божилов ще пази Световния пояс по кикбокс за експерти на SENSHI 5

Петото издание на бойната церемония вечер ще се състои на 22 февруари във Варна, билетите към този момент са в продажба

Услугата print@home

Тя е допустима единствено при покупка на билети през Интернет, чрез кредитна карта. След възнаграждение на Вашата поръчка с кредитна карта, на страницата на " Начини на доставка " ще откриете услугата print@home. Ще бъдете ориентирани към страницата на www.eventim.bg с Вашия номер на поръчка и линк към принт версията на Вашия билет.

Билетът е под формата на.pdf (за задачата е нужна следната стратегия Adobe Reader). Обръщаме Ви внимание, че билетът е автентичен единствено в А4 формат . В никакъв случай не се опитвайте да го изрязвате. Повторното му потребление в оригинал или копие е невероятно.



Мобилен билет

Може да употребявате и мобилен билет. Услугата е допустима единствено при покупка на билети през Интернет, чрез кредитна карта. След възнаграждение на Вашата поръчка с кредитна карта, на страницата на " Начини на доставка " ще откриете услугата мобилен билет. Ще бъдете ориентирани към страницата на www.eventim.bg с Вашия номер на поръчка. На мобилното Ви устройство ще бъде изпратен смс с линк, който води към Вашия QR код, който ще бъде сканиран на мястото на събитието.

Мобилният билет е под формата на смс, който ще получите на Вашето мобилно устройство. Този смс съдържа линк, посредством който да изтеглите QR код, който да бъде сканиран на мястото на събитието.

Феновете на бойните спортове от през днешния ден ще могат да закупуват билетите и посредством EasyPay.

Плащането става с кредитна или дебитна карта, и може да бъде осъществено по следните способи:
Онлайн посредством ePay.bg С мобилен телефон посредством ePayMobile В брой на каса на EasyPay (2400 в цяла България) На банкомат - B-pay Чрез банков превод
По предпочитание на почитателите билетът може да бъде принтиран или не. Всеки, който го е закупил онлайн, ще получи от EasyPay мейл с информация за събитието. Може да се покаже билета непосредствено от телефона или принтиран на входа.



За повече информация следете уеб страницата на SENSHI - www.senshi.com. Подробности, фотоси и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете и във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР