Официално приключи подаването на предложения в успешната и единствена за

...
Официално приключи подаването на предложения в успешната и единствена за
Коментари Харесай

Единствената по рода си инициатива „Ти предложи! Кмете направи!“ предизвика сериозен интерес

Официално завърши подаването на оферти в сполучливата и единствена за България акция „ Ти предложи! Кмете, направи! “ на доктор Атанас Камбитов.

В рамките на месец, стотици поданици на община Благоевград поддържаха десетки оферти за основаването на нови обекти в регионалния център, както и надграждането на съществуващи такива.

Идеите са сортирани по действия, като стартира и тяхното остойностяване. Кметът доктор Атанас Камбитов съобщи, че ще бъде изработен обществен указател и в него ще бъдат извадени всички оферти – тези, които ще се осъществят и тези, които не могат да се осъществят. Всеки един адресант, чиято концепция не може да бъде осъществена ще получи аргументиран отговор каква е повода за това.

Комисия от специалисти ще преглежда подписките, постъпили в общинска администрация, ще ги класифицира и ще даде професионален и явен отговор на всеки.

Одобрените оферти, ще бъдат планувани като действия в Бюджет 2019. Идеите, подкрепени с повече подписи имат преимущество, защото това е знак, че даден обект е действително нужен.

Кампанията е единствена такава в България, проведена от кмет на община.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР