официално потвърди новината, че е подписал нов договор с клуба.

...
официално потвърди новината, че е подписал нов договор с клуба.
Коментари Харесай

Официално: Манчестър Юнайтед обяви новината за Фернандеш

публично удостовери новината, че е подписал нов контракт с клуба. Срокът на договора е до юни 2026 година с алтернатива за удължаването му с спомагателни 12 месеца. Според информацията на Фабрицио Романо, който още нощес разкри, че съглашението е подписано, португалецът ще се подреди в топ 3 на играчите, които получават най-високи заплати на „ Олд Трафорд “.

Фернандеш дойде на „ Олд Трафорд “ през януари 2020 година. До момента той има 49 гола и 39 асистенции в 117 мача за „ алените дяволи “.

„ От момента, в който се причислих към Манчестър Юнайтед, имам специфични взаимоотношения с клуба и невероятните ни почитатели. Израснах, гледайки мачовете на Манчестър Юнайтед и мечтаейки един ден да получа късмет да играя тук. Тази фантазия към този момент е осъществяване и за мен това е огромна чест. Истинска привилегия е да нося тази фланелка. Повече от всичко желаеме да дадем на почитателите триумфите, които те заслужават. Най-доброто следва “, съобщи Фернандеш пред уеб страницата на Манчестър Юнайтед.

2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР