Официално откриване и водосвет на обновената зала на стадион Васил

...
Официално откриване и водосвет на обновената зала на стадион Васил
Коментари Харесай

БУБА Баскет освети обновения си дом

Официално разкриване и водосвет на обновената зала на стадион " Васил Левски "

Отец Христо от православен храм " Света Параскева " освети обновената зала на БУБА Баскет в бранш А на Националния стадион " Васил Левски ".

Ръководството на клуба, дружно с треньорите и част от баскетболистите участваха на церемонията, а духовният чиновник благослови всички за здраве и шанс в прясно ремонтираната зала.

Президентът на БУБА Борислав Хаджирусев благодари на всички, които през миналите месеци се трудиха неуморно, с цел да може в този момент залата да наподобява прелестно и подготвена от заран до вечер да приема деца във всяка възраст.

Този ремонт беше сбъднат с главната заслуга на Фондацията на господин Петър Манджуков. Със личния си труд помогнаха доста съидейници на клуба - треньори, сегашни и някогашни състезатели, родители и другари, подкрепящи идеята БУБА Баскет.

" Много съм благополучен да видя резултата от труда ни. И от обстоятелството, че в процеса получихме голяма помощ от другари и съидейници. Всички вложиха част от времето си, оставиха от себе си в залата. Благодарим и за финансовата помощ от господин Манджуков, без която нямаше да успеем да изпълним всичко това, " съобщи президентът на БУБА Борислав Хажирусев.

Ето и какво включва целият ремонт в залата: - замяна на осветлението в залата и коридорите с последно потомство енергоспестяващи ЛЕД лампи General Electric:

- Частична замяна на дюшемето (50%);
- циклене, лакиране, разчертаване на пода;
- замяна на таблата и кръговете - монтиране на автоматизирани електрически механизми за контролиране на височината на кошовете (от 2.80 до 3.05);
- изцяло боядисване на залата;
- главен ремонт на съблекалните, коридора и сервизните помещения;
- замяна на предпазните плоскости по стените и защитните дюшеци под кошовете.

В края на месеца, от 28 септември до 1 октомври, следва новото предизвикателство на БУБА Баскет - 10-о юбилейно издание на БУБА Къп " Емануил Божков ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР