Официално назначиха финансиста Антъни Скарамучи за директор на комуникациите в

...
Официално назначиха финансиста Антъни Скарамучи за директор на комуникациите в
Коментари Харесай

Антъни Скарамучи е директор на комуникациите в Белия дом, назначиха и нов говорител

Официално назначиха финансиста Антъни Скарамучи за шеф на връзките в Белия дом, съобщи Ройтерс. Поста представител ще бъде ангажиран от Сара Хъкаби Сандърс, която беше зам.-говорител на Шон Спайсър.

По-рано през днешния ден Спайсър разгласи, че се отдръпва от поста представител на Белия дом поради назначението на Скарамучи.

Новият шеф се причислява към предизборния щаб на сегашния президент Доналд Тръмп през лятото на 2016 година, като му оказва помощ да събере нужните средства за президентската акция.

Преди това финансистът е подкрепял и други кандидат-президенти на републиканците.

За неговото предопределение се приказва още от януари тази година, само че до този миг Скарамучи не беше публично назначен.
Сара Сандърс и Антъни Скарамучи
Сара Сандърс ще води конференциите, които се предават онлайн от Белия дом в петък заран. Тя изпълняваше множеството отговорности на представителя през последните седмици.

Междувременно стана ясно, че Шон Спайсър ще извършва отговорностите на представител до края на август.

Като коментар пред „ Асошиейтед прес” Спайсър съобщи, че се отдръпва, с цел да може Скарамучи да провежда на чисто активността си в Белия дом. „ Всичко е отлично, той е човек на място”, сподели още Спайсър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР