Официално лице от СЗО отговори на заплахите на американския президент

...
Официално лице от СЗО отговори на заплахите на американския президент
Коментари Харесай

СЗО отговори на Тръмп: Сега не е времето за спиране на средства

Официално лице от СЗО отговори на заканите на американския президент Доналд Тръмп. По думите на доктор Ханс Клуж, който е районен шеф на СЗО за Европа, „ в този момент не е времето за прекъсване на средствата “ на организацията.

По време на конференция американският президент съобщи, че ще спре финансирането на Световната здравна организация, тъй като оправянето с световната пандемия от COVID-19 било неуспех.
СЗО: Не отменяйте ограниченията за битка с COVID-19 прекомерно рано В международен мащаб има над 1 милион и 300 хиляди заболели от ковид
„ СЗО в действителност се провалиха. Поради някаква причина са добре финансирани от Съединените щати и в това време са насочени към Китай. Ще разгледаме това доста в детайли “, сподели Тръмп по време на конференцията.

„ Намираме се в остра фаза на пандемията – в този момент не е моментът да се стопира финансирането ни “, съобщи доктор Клуж по време на интернационална конференция.
Доналд Тръмп за COVID-19: За Съединени американски щати предстоят най-трудните седмици Той обаче изрази възходящо неспокойствие по отношение на ограниченията за обществено разграничаване
Американският президент и неговата администрация търпят яростни рецензии сега поради забавената реакция на територията на Съединените щати по отношение на разпространяването на COVID-19.

Съединени американски щати бързо се трансформира в международния епицентър на болестта с общо над 400 хиляди доказани случая и съвсем 13 хиляди умряли.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 581 4 23 42 Света 1 446 983 16 064 83 090 308 684 Заразени* Нови Починали България 581 4 23 Света 1 446 983 16 064 83 090
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР