Официално и тържествено бе даден стартът на новата 2019/2020 учебна

...
Официално и тържествено бе даден стартът на новата 2019/2020 учебна
Коментари Харесай

Официално и тържествено бе даден стартът на новата учебна година в община Тетевен

Официално и тържествено бе даден стартът на новата 2019/2020 образователна година на територията на община Тетевен. Близо 1830 ученика прекрачиха прага на учебните заведения, като 142 първокласника поеха по своя път към знанието, оповестиха от Общината.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, откри образователната година в НПГГСД,,Сава Младенов “ – Тетевен, като от 2019 година учебното заведение, с изключение на национално, е оповестено и за новаторско.

Д-р Бояджиева пожела здраве, триумфи и самопризнание на всички: "Нека новата образователна година бъде сполучлива и ползотворна! Нека открие нови благоприятни условия за развиване, провокации и забавни хрумвания, които да бъдат осъществени с триумф! Честит първи образователен ден! "



Във всички образователни заведения в общината бяха поднесени приветствени адреси, като в множеството от тях участваха представители на общинската администрация в символ на почитание.

Под звуците на първия учебен звънец на първокласниците в НУ,,Хаджи Генчо “ – гр. Тетевен, бе Мария Стойчева – Председател на Общински съвет Тетевен, която дружно с Тони Стоев – Зам.-кмет на Община Тетевен, пожела триумф и на учениците от СУ,,Георги Бенковски “ – Тетевен.



Борис Врабевски – Зам.-кмет на Община Тетевен, участва на откриването на образователната година в Професионалната гимназия по строителство, електротехника и услуги в града. Свилен Русинов – Зам.-кмет на Община Тетевен, посети ОУ,,Васил Априлов‘‘ – с. Градежница и в ОУ,,Христо Ботев‘‘ – с. Глогово.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР