Официално беше подпечатано управлението на ДПС. Не Борисов управлява, а

...
Официално беше подпечатано управлението на ДПС. Не Борисов управлява, а
Коментари Харесай

Нинова: ДПС контролира ГЕРБ, Борисов клекна

”Официално беше подпечатано ръководството на Движение за права и свободи. Не Борисов ръководи, а Движение за права и свободи управлява ГЕРБ. Днес без гласа на Движение за права и свободи нямаше да има актуализация на бюджета. ГЕРБ клекнаха на предлагането на Движение за права и свободи за финансирането на партиите ”. Това съобщи Корнелия Нинова.
" Борисов не се усеща сигурен с " Обединени патриоти ", които гласоподават друго и залага на сигурното Движение за права и свободи ", добави Нинова пред Българска национална телевизия.

" Управляващите неглижират обстановката с хакерската офанзива в Национална агенция за приходите. 5 милиона българи и стотици хиляди компании са наранени. Изключително рисково. Корупция и несръчност в ръководството докара до това. Ще желаеме оставки, само че в този момент най-важното е да спасим най-малко част от данните на хората. Молим президента Радев да свика КСНС ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

" Нашите протести дават резултат. При първия подобен падна Главчев. При втория ръководещите върнаха преференциите ", разяснява Корнелия Нинова.

" Ще се оправим и с 1 лев партийна дотация. И през днешния ден върнахме част от наддадената дотация. Готови сме да работим и без пари, и даже да даваме дарения ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

Мая има качества, по този начин Нинова отговори на въпрос дали Мая Манолова ще е претендентът за кмет на София на Българска социалистическа партия. По думите им това ще решат от БСП-София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР