Официалният вносител на Alfa Romeo в България- Ауто Италия, откри изцяло

...
Официалният вносител на Alfa Romeo в
България- Ауто Италия, откри изцяло
Коментари Харесай

Alfa Romeo с нов дом в София

Официалният вносител на Alfa Romeo в България- Ауто Италия, откри напълно нов изложбен център на именитата марка в София. Разположен в постройката на компанията на бул. "Христофор Колумб " 43 в столицата, новият дом на алфистите в страната ни към този момент е самостоятелно самостоятелен и демонстрира най-новото от портфолиото на емблематичната компания.

По време на формалното разкриване на новия изложбен център на Alfa Romeo, Ауто Италия показва три от най-върховите предложения на марката в страната- Giulia Veloce, 4C и Stelvio Quadrifoglio.



Само преди няколко дни, по време на международното ревю в Женева, марката пък показва специалната лимитирана серия Alfa Romeo Racing на Giulia Quadrifoglio и Stelvio Quadrifoglio, с която почете легендарното завещание на компанията в моторните спортове и новият й екип във Формула 1- Alfa Romeo Racing, с водачи Антонио Джовинаци и Кими Райконен.

На женевското ревю, Alfa Romeo представи за първи път също по този начин и във версия с двулитров бензинов турбоагрегат с максимална мощ от 280 конски сили и максимален въртящ миг 400 Нм, осемстепенна роботизирана предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела Q4. Автомобилът обещава възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди и оптималната скорост на движение от 230 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР