Официалният собственик на къщата за гости край Сандански – Ана

...
Официалният собственик на къщата за гости край Сандански – Ана
Коментари Харесай

Дъщерята на гледачката на децата на Манолев е собственик на къщата за гости

Официалният притежател на къщата за посетители край Сандански – Ана Димитрова – е дъщерята на гледачката на децата на някогашния зам.-министър на стопанската система Александър Манолев. Това е посочила инспекцията на прокуратурата. Димитрова и Манолев към този момент са обвинени. На младата жена са повдигнати обвинявания, че е декларарирала погрешни данни, с цел да получи пари от еврофондове. Манолев ще дава отговор като подстрекател и помощник. Той е на независимост против 100 хиляди лева гаранция. На Димитрова са избрани 2 хиляди лева

Оставка, а по-късно – обвиняване

Манолев подаде оставка след абсурда към къщата, само че твърдеше, че няма нищо общо с плана, финансиран с близо 400 хиляди лева европейски средства. Разследване на " Биволъ " сподели, че той е учредил право на градеж на Димитрова. Според прокуратурата огромна част от документите не са подписвани от Димитрова. Кой обаче ги е подписвал, не е ясно. Според проверяващите през всичките шест години, откогато е фунционира къщата, не е показан нито един документ с правилно наличие.

" В случаи, в които имаме подражаване на автограф, движимостите лица не могат да кажат кой е имитаторът, могат сигурно да кажат и такова умозаключение имаме към този миг, че не са положени от лицето, което е посочено като негов създател ", изясни представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

За персонални потребности
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР