Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев Завръщане“ носи

...
Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев Завръщане“ носи
Коментари Харесай

Орлин Павлов и Михаела Филева с първо общо парче

Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев „ Завръщане “ носи същото име и е в осъществяване на превъзходните Орлин Павлов и Михаела Филева, които за първи път записват дует дружно. Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов – Графа, а аранжиментът е дело на Графа и Борислав Бояджиев - Борче.

„ Завръщане “ е поклон към музиката от деветдесетте, когато се развива и част от действието във кино лентата. Финалният мастеринг на песента е изработен в Съединени американски щати.

Орлин и Михаела застават за първи път дружно пред микрофона. И двамата реализатори споделиха, че са извънредно щастливи, че имат опцията да станат част от плана на продуцентите на кино лентата „ Завръщане “ от „ Силвър лайт пикчърс “ Башар Рахал, Ники Илиев и Богомил Грозев, който излиза на огромен екран на 18 октомври в кината в цялата страна.

Във видеото на песента са включени и фрагменти от кино лентата, които феновете ще видят за първи път. А друга част от фрагментите са снимани особено за парчето в една от най-романтичните и красиви елементи на Пловдив – Капана, както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов провежда в края на предишния месец на Гребната база в града. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор Борил Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР