Официалният сайт на Мъжката тенис асоциация (ATP) публикува собствените си

...
Официалният сайт на Мъжката тенис асоциация (ATP) публикува собствените си
Коментари Харесай

Ето как ATP оцени шансовете на Григор Димитров за завръщане в топ 5 през 2019г.

Официалният уебсайт на Мъжката тенис асоциация (ATP) разгласява личните си прогнози за идващия сезон, а те не са изключително оптимистични за първата ни ракета Григор Димитров.
Най-добрият български тенисист започва сезон 2018 на трета позиция в ранглистата, само че ще завърши актуалната година като 19-и в света.
Според АТР възможностите му за завръщане в Топ 5 са единствено 15%, а за Топ 10 - 45%. Съгласно прогнозата, най-голяма е вероятността Гришо да приключи идния сезон в Топ 20 (80%).
Българинът към този момент удостовери, че през новия сезон ще продължи да работи с Дани Валверду и някогашния №1 Андре Агаси, който се причисли към щаба му в края на октомври преди шампионата в Париж. Агаси ще бъде с Григор и по време на Откритото състезание на Австралия през януари.
Според прогнозите на АТР, възможностите на Новак Джокович да приключи идния сезон в Топ 10 са 99%, а в Топ 5 - 98%. Практически същите шансове имат Рафаел Надал (99% и 97%) и Александър Зверев (99% и 96%). Тези на Роджър Федерер са оценени на 95% за Топ 5 и 99% за Топ 10.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР