Официалният сайт на Левски се обърна към феновете със съобщение

...
Официалният сайт на Левски се обърна към феновете със съобщение
Коментари Харесай

От Левски се обърнаха към привържениците си преди неделния мач с Локомотив

Официалният уебсайт на Левски се обърна към почитателите със известие за идния в неделя мач с Локомотив (Пловдив), което предоставяме на вашето внимание:

" Уважаеми последователи,

Във връзка със заповед РД-09-616/15.06.2020 година от Министерството на младежта и спорта, с която се позволява наличие на аудитория на мачовете от шампионата на Първа лига и шампионата за Купата на България при претовареност до 1000 фенове на бранш, на срещата от 31-ия кръг на Първа лига сред " Левски " и " Локомотив " (Пловдив) на 12 юли, неделя от 21:00 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " могат да участват притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 година при следните условия:

От през днешния ден, 7 юли до 9 юли притежателите на абонаментни карти би трябвало да вземат билет против даване на своята карта в формалния магазин на " ПФК Левски " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " с работно време от 10:00 до 19:14 часа. Притежателите на абонаментни карти, които НЕ ЗАЯВЯТ наличие на стадиона в инструкции период няма да имат непокътнато място за мача с " Локомотив " (Пловдив), а освободените седалки ще се пуснат в свободна продажба.

Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го създадат до 23:59 часа на 9 юли на email: [email protected] посредством даване на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика). Онлайн билетите ще бъдат изпратени на подателите по email най-късно до събота, 11 юли и следва да бъдат принтирани или свалени на смарт телефон при проявление на входовете на стадиона.

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да участват на срещата с " Локомотив " (Пловдив) да заявят своя отвод на email: [email protected] или на телефон +35928477958 най-късно до 23:59 часа на 9 юли посредством даване на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да дават отговор на местата на билетите за срещата с " Локомотив " (Пловдив).

Уведомяваме Ви, че краткотрайно се прекратява продажбата на абонаментни карти за сезон 2019/2020 година

Обръщаме внимание на притежателите на паркоместа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", че влизането им на паркинга на стадиона ще става с абонаментна или паркинг карта, а влизането на стадиона със съответния билет.

" ПФК Левски " ще уведоми в допълнение своите последователи по отношение на свободна продажба на билети за дуела с " Локомотив " (Пловдив) ".
 Ограничават придвижването поради Локомотив (Пловдив) - ЦСКА
Ограничават придвижването поради Локомотив (Пловдив) - ЦСКА

От 18:30 часа до 23:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР