Официалният сайт на Левски най-сетне съобщи новината, че сините имат

...
Официалният сайт на Левски най-сетне съобщи новината, че сините имат
Коментари Харесай

Дерменджиев: Започва се един нов проект, феновете на Левски да бъдат търпеливи

Официалният уебсайт на Левски най-накрая заяви новината, че " сините " имат нов старши треньор. От през днешния ден клубът ще бъде воден от Георги Дерменджиев, като договорът му е за шест месеца, с алтернатива да бъде удължен с две години.

След края на първата си подготовка с вековниците, опитният експерт даде просторно изявление и за клубната телевизия на столичния гранд. В него той призна, че ще лимитира до най-малко разтърсванията в тима от непредвидената треньорска промяна.
 Ясен е екипът на Георги Дерменджиев в Левски
Ясен е екипът на Георги Дерменджиев в Левски

Ясен Екимов се завръща на " Герена "

Дерменджиев прикани за самообладание почитателите на Левски, защото от през днешния ден клубът започва нов футболен план, за който е належащо време.

" Първата подготовка мина добре. Знаете, че всичко се разви в придвижване, само че аз мисля, че момчетата са на едно положително равнище. Запланувани са диалози с всеки един футболист поотделно. Така го вършим, с цел да може да няма разтърсвания. Със Стоянович организирахме цивилизован диалог. Това са неща, които е обикновено да се случват. Все отново сме в 21 век. Благодаря на предходния треньорски щаб, че получих отговор на всичко, което попитах ", сподели той.
 Левски желае да притегли национала Галин Иванов от Славия
Левски се насочи към национал на България

" Сините " желаят да си върнат Галин Иванов

" Моят жанр се построява въз основата на контрола на топката. Това е моята философия. За половин сезон се сменят трима треньори, което не е добре за футболистите. Публиката на Левски е доста темпераментна. С право чакат доста триумфи. Подхождам с почит към тях. Те обаче би трябвало да знаят, че когато се стартира един нов план, е належащо време. Знаете, че това не се прави с магическа пръчка ", добави Дерменджиев.

Още от неговото изявление пък може да видите в прикаченото видео.
 Кирил Вангелов напусна Левски и сподели: Смяната на треньора беше неточност
Кирил Вангелов напусна Левски и сподели: Смяната на треньора беше неточност

" Обидно ми е било, че съм упрекван за неточности в прехвърлянията, с които нямам общо "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР