Официалният профил в Twitter на американския президент Доналд Тръмп, който

...
Официалният профил в Twitter на американския президент Доналд Тръмп, който
Коментари Харесай

Профилът на Тръмп в Twitter беше блокиран за кратко

Официалният профил в Twitter на американския президент Доналд Тръмп, който той употребява непрекъснато като инструмент за непосредствено другарство, беше затворен за малко. Оказа се, че това е сторено от чиновник на Twitter, който е бил на работа за финален ден. Това най-вероятно значи, че закриването на профила е направено съзнателно.
Всъщност профилът на Тръмп остана закрит за напълно малко време – 11 минути, споделя The Guardian, базирайки се на публично известие от микроблог обществената мрежа. От Twitter показват, че не престават да обясняват случилото се.
Преди формалното пояснение на Twitter, затварянето на профила на Тръмп провокира мнения, че е допустимо да става въпрос за хакерска офанзива. В предишното е имало много рецензии към американския президент, че употребява неподсигурен телефон под Android, което заплашва връзката през микроблог платформата.
Заради ексцентричното и много пъти брутално държание на Тръмп, към Twitter неведнъж са отправяни апели профилът му да бъде затворен или най-малко стеснен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР