Oфициалният претендент за световната титла на IBF в тежка категория

...
Oфициалният претендент за световната титла на IBF в тежка категория
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се подготвя за „зверско шоу“ срещу Богдан Дину

Oфициалният кандидат за международната купа на IBF в тежка категория Кубрат Пулев ще се изправи против Богдан Дину на 24 март в боксова церемония, която ще започва към 03:30 ч. българско време.
Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев съобщи, че чака да се получи „ зверско шоу” на неговия мач против Богдан Дину.
„ Чувствам се съвършено, зареден, мощен, здрав и с военен дух. Разбира се, че срещата с българската общественост тук ме зареди. Винаги е по този начин, тъй като одобряват доста персонално моите победи и загуби “, разяснява по време на подготовката си в Невада Кобрата.
„ Това е още едно затруднение към международната купа, което би трябвало да преодолея и ще преодолея. Искам да го нокаутирам брутално”, добави той.
Преди това в същата вечер Тервел Пулев ще влезе в оспорван дуел с 36-годишния американец Мич Уилямс, заменил Брендън Джонсън като негов противник.
До момента в професионалната си кариера Уилямс има 16 победи, 7 провали и 3 равни мача, като това ще е втората му професионална изява в границите на месеца.
Последният дуел на Тервел Пулев бе против италианеца Леонардо Бруцезе в София предходната година, където завоюва купата на Европейския боксов съюз в полутежка категория.
„ На брат ми няма да му е по никакъв начин елементарно. Ще бъде доста забавен и завързан мач. Очаквам да победи”, показа Кубрат за дуела на Тервел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР