Oфициалният претендент за световната титла на IBF в тежка категория

...
Oфициалният претендент за световната титла на IBF в тежка категория
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се подготвя за „зверско шоу“ срещу Богдан Дину

Oфициалният кандидат за международната купа на IBF в тежка категория в боксова церемония, която ще започва към 03:30 ч. българско време. Малко по-рано - от 03:00 ч., феновете ще имат опцията да станат очевидци на най-интересните подгряващи събития със специфична студийна стратегия с водещ Емил Здравков. Гост в студиото ще е международният първенец в категория „ 54 кг “ от Милано 2009 година Детелин Далаклиев, а Огнян Георгиев ще разяснява боксовата галавечер.
 Кубрат Пулев и Богдан Дину NOVA
Зрелищната борба в фамозната зала “Хангара ” в Коста Меса, щата Калифорния, ще се излъчва директно по DIEMA SPORT и в.

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев съобщи, че чака да се получи „ зверско шоу ” на неговия мач против Богдан Дину . „ Чувствам се съвършено, зареден, мощен, здрав и с военен дух. Разбира се, че срещата с българската общественост тук ме зареди. Винаги е по този начин, тъй като одобряват доста персонално моите победи и загуби “, разяснява по време на подготовката си в Невада Кобрата. „ Това е още едно затруднение към международната купа, което би трябвало да преодолея и ще преодолея. Искам да го нокаутирам брутално ”, добави той.

Преди това в същата вечер Тервел Пулев ще влезе в оспорван дуел с 36-годишния американец Мич Уилямс , заменил Брендън Джонсън като негов противник. До момента в професионалната си кариера Уилямс има 16 победи, 7 провали и 3 равни мача, като това ще е втората му професионална изява в границите на месеца. Последният дуел на Тервел Пулев бе против италианеца Леонардо Бруцезе в София предходната година, където завоюва купата на Европейския боксов съюз в полутежка категория.-->
 Тервел Пулев NOVA
„ На брат ми няма да му е по никакъв начин елементарно. Ще бъде доста забавен и завързан мач. Очаквам да победи ”, показа Кубрат за дуела на Тервел.

Ще успее ли Кубрат Пулев да отбрани статута си на формален кандидат за международната купа във версия IBF, която в този момент се държи от Антъни Джошуа? Какви са възможностите му за победа против румънския боксьор и Снайпериста Богдан Дину? Ще се оправи ли Тервел със своя противник? Гледайте мачовете от дълго чаканата галавечер - на 24 март от 03.00 ч. директно в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР