Официалният претендент за световната титла на Антъни Джошуа във версия

...
Официалният претендент за световната титла на Антъни Джошуа във версия
Коментари Харесай

Ортис предрече: Кобрата няма да издържи и два рунда срещу Джошуа

Официалният кандидат за международната купа на Антъни Джошуа във версия WBA Луис Ортис предвижда ужасяващо проваляне за Кубрат Пулев. Почти несъмнено Кобрата ще се изправи против британеца в борба за пояса на IBF, а кубинецът прави всичко допустимо да измести мача във времето и да пререди Пулев за пердах с Ей Джей. Ортис сподели, че нашият боксьор няма да издържи повече от два рунда против британеца, осведоми Sporta.bg

" Смея се на това, което Антъни написа, че се бие с най-хубавите и за своята чест, а не за парите. Аз съм най-хубавият на WBA, а той отхвърля да се срещне с мен. Предпочита да оваканти пояса, в сравнение с да се качи на кръга против мен. В подобен случай по какъв начин по този начин избира най-трудните си противници? Това въобще не е правилно, дори е доста смешно. Защо не се откаже от пояса на IBF и не зареже Пулев, с цел да боксира с мен? Защото избира парите и лесната победа. А почитателите ще схванат какво имам поради, когато този мач се реализира. Кубрат няма да издържи и два рунда. Той е лек противник. Хората ще видят, че съм прав ", избухна 38-годишният кубинец, представен от " Тема Спорт ". 

Ортис няма проваляне в кариерата си, като е побеждавал 27 пъти на кръга. Антъни Джошуа също не е губил в никакъв случай - британецът е завоювал 19 победи в професионалния си път. Кобрата пък има 25 победи в 26 срещи, като загуби единствено от именития Владимир Кличко през 2014 година.

Мениджърите на Ортис натискат за дуел с Джошуа за купата на WBA, само че ще би трябвало да почакат до пролетта на 2018 година. Има и вид, в който британецът да оваканти пояса и той да се разиграе сред кубинския боксьор и идващия в ранглистата на асоциацията - Александър Устинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР