Официалният представител на тежкотоварните автомобили DAF за България празнува четвърт век от

...
Официалният представител на
тежкотоварните автомобили DAF за България
празнува четвърт век от
Коментари Харесай

Официалният вносител на DAF за България на 25

Официалният представител на тежкотоварните коли DAF за България празнува четвърт век от основаването си. „ Турботракс България “ през днешния ден е пазарен лидер в бранша на тежкотоварните превозни средства у нас и попада в ТОП 300 на най-успешните компании за четвърта поредна година. Българският екип е отличен с две награди на DAF - за “Най-добър дилър за 2018 ” в отдел “Търговски интервенции ” измежду 50 страни от целия свят и е притежател на „ Сребърна звезда “ за един от най-хубавите дилъри на марката в Европейски Съюз за 2018 година

Как една българска компания стана част от дилърската мрежа на един от водещите световни производители на камиони и за лидерството на пазара у нас, само че и в Европа, споделя Георги Загоров, управител на „ Турботракс България “ ООД.

„ Започнахме през 1994 година След година „ ЮБН Ауто “ стана оторизиран DAF сервиз, а 10 години по-късно - единствен оторизиран дилър на марката за България. Като част вече от Турбос Хют Груп, през 2011 г. приехме унифицираното име на всички представителства на компанията по света – Турботракс и оттогава до през днешния ден сме част от най-големия дилър на DAF в света, с над 3600 продажби на нови тежкотоварни автомобила за 2018 година и предстоящи над 4000 през тази година “, споделя Георги Загоров.

Според него пътят, който изведе „ Турботракс България “ измежду водещите дилъри на DAF в никакъв случай не е бил елементарен, но трудностите са преодолявани благодарение на професионалния подход към своите бизнес сътрудници, постоянното обучение на чиновниците и коректното търговско и сервизно обслужване. „ Нашите сътрудници и клиенти знаят, че при нас ще намерят съвременни, надеждни и икономични камиони с удобни кабини, в едно с първокласен сервиз и обслужване на автомобилите през целия им работен цикъл. Миналата година продадохме 679 тежкотоварни автомобила, като единствено за деветмесечието на 2019-та към този момент са 639 “, отчита Загоров. По думите му българските транспортни компании са измежду най-добрите в Европа - обновяват автопарка си, флотът се обслужва на равнище и товарите стигат навреме и невредими там, където ги очакват в Европа или по-далечни дестинации. „ Радвам се да бъдем част от успеха на нашия транспортен отрасъл и конкурентоспособността му. Това също е оценка за работата на екипа ни и доверието, което сме построили. Благодаря на сътрудниците! “, акцентира Георги Загоров.

„ Турботракс България “ е водач в продажбата на нови и употребявани товарни коли и прикачна техника в България, с близо 25% пазарен дял към 30.09.2019г.. Изградила е търговски и сервизни центрове в София, Пловдив, Варна и Бургас, където работят 70 чиновници. Дейността на компанията включва също продажба на резервни елементи, аксесоари, следпродажбено обслужване и сервизна дейност на товарни коли, ремаркета и рейсове. Компанията е част от „ Tурбос Хют Груп “, която има представителства в 12 страни и повече от 1000 чиновници в целия свят.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР