Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в своя

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в своя
Коментари Харесай

Захарова призова да се даде орден на сина на Зеленски

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в своя Telegram канал прикани да се издаде заповед да бъде даден орден на сина на украинския президент Владимир Зеленски. Така тя разяснява изявлението със брачната половинка на украинския водач Елена /Олена /., в която тя се хвали по какъв начин девет годишният им наследник дава всекидневно военни препоръки на татко си.

Daily Mail: 9-годишният наследник на Владимир Зеленски дава военни препоръки на украинския водач. " Това си е напряко Орденът за заслуги. И за двамата: за сина и за майка му. Не три. Още и за изданието Daily Mail “, написа Захарова в обществените мрежи, представена от Лента.ру..

По-рано Елена Зеленская сподели в изявление, че деветгодишният наследник на президента на Украйна разисква с татко си какво се случва в страната и му дава военни„ препоръки “. „ Той е боен специалист, можете да говорите за това с него месеци наред “, сподели тя, написа Лента.ру.



На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция на територията на Украйна. За три месеца съветската войска съумява да вземе надзор над Херсонска област, част от Запорожка област, както и част от следената от Киев територия в Донецка и Луганска области, напомня Лента.ру
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР