Официалният представител на Кремъл Дмитрий Песков заяви в сряда, че

...
Официалният представител на Кремъл Дмитрий Песков заяви в сряда, че
Коментари Харесай

Кремъл отхвърли като глупост обвиненията за руски саботаж на СП

Официалният представител на Кремъл Дмитрий Песков съобщи в сряда, че изказванията за съветски бойкот на тръбопроводите Северен поток са " нелепост “ и добави, че Москва вижда внезапно нарастване на облагите на американските компании, които заместват съветския газ в Европа, оповестява Reuters .

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков означи на ежедневната си конферентна връзка с кореспонденти, че случаят би трябвало да бъде разследван и периодите за ремонт на развалените тръбопроводи не са ясни.

Запитан за изказванията, че Русия може по някакъв метод да стои зад възможната офанзива, Песков сподели: " Това е много предсказуемо и също предвидимо неуместно “.

" Това е огромен проблем за нас, тъй като, първо, и двете линии на " Северен поток 2 “ са цялостни с газ – цялата система е подготвена да изпомпва газ, а газът е доста безценен... Сега газът излетява във въздуха “.

" Преди да вършим каквито и да било изказванията, би трябвало да изчакаме следствието на тези течове, дали е имало гърмеж или не “, съобщи Песков. Информация за случая може да се чака от Дания и Швеция, сподели той.

Nord Stream AG, операторът на мрежата, заяви във вторник, че три от четирите офшорни линии на газопроводната система Северен поток претърпели " невиждани “ вреди за един ден. Всички тръбопроводи на Северен поток не са доставяли газ досега на случая.

Северен поток 1 заяви за забележителен спад на налягането, породен от приключването на газ по двете линии на газопровода, до момента в който Северен поток 2 заяви, че в понеделник е регистриран внезапен спад на налягането в линия А.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР