Официалният импортьор на шведския премиум бранд в нашата страна предлага безплатно услугата

...
Официалният импортьор на шведския
премиум бранд в нашата страна предлага
безплатно услугата
Коментари Харесай

Мото-Пфое ГРУП и Volvo Cars България с грижа за своите клиенти

Официалният импортьор на шведския премиум бранд в нашата страна предлага безплатно услугата “Door2Door ”

В изискванията на изключително състояние, обявено за цяла България, от Мото-Пфое предлагат на притежателите на Volvo автомобили да се възползват гратис от услугата „ Door2Door ”. Тя е част от пакета Premium service, който всеки клиент получава при покупката на нов автомобил на шведския премиум бранд.

Компанията продължава да бъде приближен и надежден сътрудник, осигуряващ мобилността на своите клиенти даже и в най-предизвикателните моменти. Именно заради това им предлага опцията, без да се постанова да напущат дома си, да реализират регулярното обслужване или отстраняване на техническа щета на техния автомобил. След поръчка, превозното средство се взема от адреса на клиента и се транспортира до най-близкия сервиз на Volvo. След приключване на сервизните действия, отговарящи на най-високите световни стандарти, автомобилът се почиства и връща назад на неговия притежател. Услугата “Door2Door ” е годна на територията на цялата страна. От нея могат да се възползват всички, които са закупили автомобил на шведския премиум бранд от търговско-сервизните комплекс на Volvo в София, Пловдив, Варна или Бургас.

Придържайки се към рекомендациите за осигуряване на оптималната социална дистанция, се дава опция на всички сегашни и бъдещи клиенти на Volvo за виртуално показване на мечтан от тях модел от търговец посредством редица приложения като Viber, WhatsApp, Skype. Така, от у дома могат да получат нужната информация за автомобила в действително време.
От Мото-Пфое и Volvo оферират и възможност за тест драйв до адрес. Желаният автомобил се закарва до тъкмо посочена локация. Тестовото шофиране стартира и приключва пред дома на клиента. По този начин се основава изискване за получаване на услугата в безвредна и комфортна среда.

Предвид характерната обстановка, дилърствата в четирите града ще работят всеки работен ден от 9 до 18 часа, придържайки се прецизно към строгите мерки за ограничаване разпространението на вируса COVID-19. Всички здания от търговско-сервизната мрежа се третират ежедневно с антивирусни препарати. Дезинфектират се и всички експонати, демонстрационни коли, както и колите, които идват в сервизите на Volvo. Като спомагателна мярка за сигурност, от Мото-Пфое поучават всички свои клиенти, при потребност от посещаване на дилърство, да се свържат със своя търговец или приемчик и да запазят предварително час за среща.

При потребност от подпомагане и допълнителни въпроси клиентите могат да се обръщат към комерсиалните представители на Volvo. Те са разполагаем онлайн, както и по телефона.
Мото-Пфое ГРУП и Volvo Cars България апелират както към персонална предварителна защита, по този начин и към предпазване на близките, тъй като това ще спомогне за поддържане работоспособността и действието на обществото.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР