Официалният фен магазин на ЦСКА отвори врати днес на стадион

...
Официалният фен магазин на ЦСКА отвори врати днес на стадион
Коментари Харесай

Филипов: Скоро ще представим идеен проект за стадиона, трудно отворихме магазина

Официалният почитател магазин на ЦСКА отвори порти през днешния ден на стадион " Българска войска ". В него ще се продава формалната екипировка на тима, също по този начин и доста други фенски продукти и дрехи. 

На откриването участва изпълнителният шеф на клуба Филип Филипов, който акцентира, че това е краткотраен магазин, основан за облекчение на почитателите преди построяването на нов стадион.

" Магазинът е подготвен от една година, само че имахме много компликации с отварянето поради изваждането на разнообразни разрешителни, което ни забави. Целта на този магазин е да улеснява почитателите, само че желая да подчертая, че той е краткотраен и ще бъде издигнат нов след построяването на новия стадион ".

" По отношение на стадиона всичко върви по проект. В скоро време ще се показа идейният план, малко по малко вървят нещата ", сподели Филип Филипов.

Той изрази удовлетворение за показаното от тима в последните два мача.

" Последните два мача тимът сподели въодушевление, експанзия, неотстъпчивост, темперамент, предпочитание за победа - все значими неща за ЦСКА. Не на последно място играем добър футбол ", сподели още Филипов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР