Официалният дневен ред на днешния пленум на БСП предвижда теми

...
Официалният дневен ред на днешния пленум на БСП предвижда теми
Коментари Харесай

Депутат от БСП категоричен, че ще има предсрочни избори

Официалният дневен ред на днешния пленум на Българска социалистическа партия планува тематики като различния бюджет на левите за следващата година, идващият партиен конгрес и подготовката за евроизборите. Неофициално се чака вътрешнопартийната съпротива да нападна водача Корнелия Нинова.

Депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев изясни пред Нова телевизия, че при провеждането на пленумите в партията, постоянно има разногласия и диспути. „ Точно по тази причина ние се трансформираме в опция, тъй като в тези разногласия се ражда истината и тези решения, посредством които ние можем да забележим страната такава, каквато желаеме да бъде ", добави той.

„ Днес ще обсъждаме различния бюджет за 2019 година, на какво би трябвало да дават отговор претендентите ни за евроизборите, тъй като действително там би трябвало да покажем, посредством нашите претенденти, същинската опция на ръководството на ГЕРБ и би трябвало да изберем подобаващите персони, които ще съставляват страната ", изясни Мирчев.

Предсрочни избори може да има и преди европейските, предвижда Мирчев. „ Предсрочни избори ще има сигурно, защото самите държавни системи стартират да колабират и тъкмо тези кавги демонстрират това. Виждате, че митингите са ежедневни и то има по няколко митинга дневно ", разяснява депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР