Радилена Миткова, една от най-емоционалните и колоритни участнички във Фермата:

...
Радилена Миткова, една от най-емоционалните и колоритни участнички във Фермата:
Коментари Харесай

Лудата Радка напусна Фермата

Радилена Миткова, една от най-емоционалните и колоритни участнички във Фермата: Съединение, отпадна от шоуто в неделя вечер без да извоюва нито една точка на арената за дуели.

25-годишната студентка по право загуби и четирите изиграни борби против емигрантката в Лондон Росица Йончева, която макар травма си, съумя да запише втора победа на Арената, откакто надделя богатата наследница Гергана още в първия двубой в четвърти сезон.

Макар и с очевидно предимство за Росица, шестият двубой във Фермата 4 не мина без напрегнати моменти и обрати. За първи път в историята на предаването двамата дуелисти приключиха игра за равно време.

В четвъртата борба, която можеше да обърне изхода на дуела, разликата сред Радилена и Росица бе едвам една стотна от секундата. Прецедентът изненада водещите Иван и Андрей, които разясниха, че са станали очевидци на нещо невиждано до момента и отсъдиха, че сходна разлика не може да бъде зачетена поради човешкия фактор – времето се засича с хронометър от Иван.

В отредените за борбата дузпи, Росица съумя да приключи победоносно с минута по-бързо от Радилена и с краен резултат от 10 на 0 отбрани мястото си във Фермата. От своя страна 25-годишната русокоска от гр. Кула потвърди какъв брой безреден и емоционален състезател е, като нееднократно по време на елиминационния двубой губеше централизация и изпадаше в комични обстановки, в които водещите трябваше да я насочват.

Така, лудата Радка, както я назовават приятелите й, отпадна от шоуто единствено седмица след най-близкия си човек във Фермата – Христина Харалампиева.

„ Радилена е почтено и свястно момиче, само че не за фермата, тук имаме потребност от съществени хора “, разяснява Росица, която влезе в борбите с тениската на Йордан Йовчев, подарена й за шанс от бесарабската българка Лилия.

На прощаване с Радилена, която бе подкрепена от по-голямата част от участниците, спортната звезда Ваня Стамболова призна, че е изгубила другар и се усеща отговорна, че е причина атрактивната русокоска да отиде на двубой.

Повечето участници в риалитито обаче бяха в приповдигнато въодушевление по време на дуела, откакто бяха сюрпризирани от двама „ шпиони “, които наблюдават Фермата от близко. В началото на първата борба на арената в неделя вечер се появиха Ваня Джеферович и Горан Иванов – основните герои в новото онлайн риалити в цифровите канали на bTV Горан и фермерите.

Победата на Росица Йончева в дуела автоматизирано й даде правото да се състезава за мястото на фермер на седмицата. Блондинката от Кула обаче ще направи прочувствено самопризнание в прощалното си писмо и ще уточни своя избор за водач на стопанството. Какви ще са последните думи на Радилена, феновете на bTV ще схванат в понеделник вечер, 21.00 часа, по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР