Официалните задачи на кралицата-консорт стават все повече, особено преди празниците.

...
Официалните задачи на кралицата-консорт стават все повече, особено преди празниците.
Коментари Харесай

Специалните гости на кралицата-консорт Камила

Официалните задания на кралицата-консорт стават от ден на ден, изключително преди празниците. След като взе участие в събитие по даряването на играчки за домове за деца, Камила се включи в първия банкет в Бъкингамския замък.
 Камила, Падингтън и за какво кралицата-консорт раздаде плюшени мечета
Специалният жест на кралицата-консорт Камила

Отново е намесено мечето Падингтън

А не щеш ли в този момент посреща сама няколко значими посетители в резиденцията, която дели с крал Чарлз, Кларънс Хаус. Там на 28 ноември пристигната кралица Рания и принцеса Мери. Трите кралски особи се събраха във връзка самодейност на Организация на обединените нации, отдадена на предварителната защита и битката против насилието на девойки и дами.

Световната акция на организацията стартира на 25 ноември - Световният ден за елиминиране на насилието над дами и ще продължи до 10 декември, който е Световният ден на човешките права.

Камила неведнъж е защитавала идеята и е подкрепяла дами и девойки, жертви на домашно принуждение, обезчестяване и полов тормоз. На 13 октомври тази година тя посети гинекологичното поделение на болничното заведение " Челси и Уестминстър ", където се предлага поддръжка на дами, претърпели сходни контузии.

Очаква се през днешния ден вечерта в Бъкингамския замък да се състои банкет, на който още веднъж ще участват йорданската кралица Рания и датската принцеса Мери, брачна половинка на престолонаследника на страната принц Фредерик.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР