Официални лица от новото дясно правителство на Гърция обещаха да

...
Официални лица от новото дясно правителство на Гърция обещаха да
Коментари Харесай

Гърция ускорява депортирането на мигранти

Официални лица от новото дясно държавно управление на Гърция дадоха обещание да се форсира процеса по даване на леговище за мигранти и бежанци и да се възобновят депортациите в прилежаща Турция , макар обновеното напрежение сред двете страни членки на НАТО, оповестява " Асошиейтед прес ".
 В Гърция арестуваха двама за имитация на български паспорти за мигранти
В Гърция арестуваха двама за имитация на български паспорти за мигранти

Продавали ги по 5 хиляди евро с приблизителна облага 1 млн. евро

Новият министър председател Кириакос Мицотакис се срещна с Димитрис Аврамопулос, гръцкия еврокомисар по въпросите на миграцията и вътрешните работи, като държавни чиновници по-късно обявиха, че диалозите са били съсредоточени върху бързо понижаване на молбите за леговище и завръщане към изискванията на съглашението сред Европейския съюз и Турция от 2016 година, което разрешава депортирането на мигранти, чиито молби са били отхвърлени .

Дясната " Нова народна власт " на Мицотакис завоюва парламентарните избори преди седмица, като даде обещание да понижи налозите и и да вземе по-строги ограничения във връзка с миграцията . Гърция и Турция сега са в спор поради спор по повод правата за сондиране за газ и петрол към крайбрежията на остров Кипър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР