Официалната страница на Челси в Туитър на испански език се

...
Официалната страница на Челси в Туитър на испански език се
Коментари Харесай

Челси се подигра на Кристиано Роналдо

Официалната страница на Челси в Туитър на испански език се подигра със звездата на италианския хегемон Ювентус Кристиано Роналдо, написа gol.bg. Това стана след успеха на " сините " с 2:1 над Лил на " Стамфорд Бридж ", която ги класира за 1/8-финалите на Шампионска лига.

Вторият гол в мача заби бранителят Сезар Аспиликуета. Той беше прецизен с глава след осъществяване на корнер. Лондонският клуб разгласява фотография, на която испанецът ликува. Текстът към нея гласи: " През този сезон в Шампионска лига Сезар Аспиликуета има повече голове от Кристиано Роналдо. Факт, който не предстои на разискване ".

Бранителят се разписа за повторно в шампионата на богатите, откакто преди този момент беше прецизен и при трагичното тъждество 4:4 с Аякс. На Аспиликуета му бяха нужни 6 мача за 2-та гола. До момента Роналдо има едвам 1 попадение за Юве в Шампионска лига – при 3:0 над Байер Леверкузен. Тази вечер петкратният притежател на Златната топка може да изравни или надмине бранителя, в случай че накаже " аспирините " в Германия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР