Официалната премиера на първия Super Cub C100 е през далечната

...
Официалната премиера на първия Super Cub C100 е през далечната
Коментари Харесай

Производството на Honda Super Cub C125 стартира от септември

Официалната премиера на първия Super Cub C100 е през далечната 1958 година, когато е и 10-годишният празник на Honda. Създаден е от Соичиро Хонда и от дългогодишния му сътрудник Такео Фуджисава, с цел да доставя наслаждение от напредването, и да бъде потребен на хората.

Почти 60 години по-късно – през 2017 година беше създаден 100-милионния брой на Super Cub, с което мотоциклетът става най-популярното моторно транспортно в света, основано досега. Благодарение на изчистените линии, класическия дизайн, високите технологии и безкомпромисното качество Super Cub се трансформира в същинска градска легенда, и знак на стилната подвижност.



Последният предлаган модел, Super Cub C110, се употребява на всички места в Япония, и е извънредно известен освен измежду корпоративните клиенти като японските пощенски служби, само че и скъп като оптимално решение за тежкия градски трафик.

Super Cub е еднообразно харесван и издирван както от младите, по този начин и от по-възрастните: с помощта на ретро дизайна, лесното ръководство и високата надеждност почитателите са запленени от модела. И за това Honda възражда Super Cub C125, като впечатляваща еволюция на именития скутер, продължаващ и разрастващ славните шестдесетгодишни обичаи. Моделът се продава в над 160 страни и е толкоз различим, че триизмерното му изображение е непокътнато като комерсиална марка.

Но освен дизайнът е впечатляващ - новият, по-мощен мотор, центробежният съединител и усъвършенстваното окачване трансформират всяко пътешестване в същинско наслаждение.



Стоманената рамка е усъвършенствана, по-добре уравновесена, и с увеличена издръжливост. Увеличеният ход на предното и задното окачване, 17-инчовите алуминиеви джанти, ярките LED светлини, Smart ключът и други екстри обезпечават ежедневния комфорт.

Предлага се в два цвята – наследник (Pearl Niltava Blue) и червен (Pearl Nebula Red).

Ключовата дума, определяща най-добре новия Super Cub 125, е повсеместен. Насочен е към необятен профил на евентуалните клиенти, и удовлетворява и най-претенциозните условия. S-образният контур като се изключи че сграбчва погледа, обезпечава и лесното качване и слизане.

Модерният SOHC 125cc мотор с програмируем инжекцион обезпечава нужната мощ, а неговото матово покритие придава в допълнение " премиум " лъчение.

Новият Super Cub C125 е с впечатляващия разход от 66.7km/l (WMTC режим) и с един контейнер (3.7 литра) може да изминете към 245 км.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР