Официална премиера на видеото от второто издание на „Лъвско сърце“

...
Официална премиера на видеото от второто издание на „Лъвско сърце“
Коментари Харесай

“Лъвско сърце” с видео премиера на So Independent

Официална премиера на видеото от второто издание на „ Лъвско сърце “ 2017 ще се състои в границите на Со Спорт Филм Фест, част от So Independent Film Festival. Тази неделя, 5 ноември, от 20:30ч в кино „ Одеон “ в София феновете ще могат да се срещнат от близо с първия ултра крос триатлон в България и да се потопят в страстта на надпреварата.

Кадрите, снимани от Never Know Productions, оживяват с помощта на мистичните звуци в музиката на Иван Шопов и Авигея. Те допират фена до прекарванията на спортистите в трите стадия от конкуренцията и разкрива необятната хубост на Приморско, Странджа и района.

5-минутният клип ще накара публиката да усети силата на планината и морето, да почувства силата на спортния дух и адреналина, които разсънват свръхсилите във всеки участник - неговото „ лъвско сърце “. Видеото наблюдава пътя и тестванията на 145 състезатели от старта в морето над потъналия античен град Ранули, през античните светилища и резервати на Странджа до живописните боруни на Маслен нос. В кадър ще забележим изключителни български състезатели като олимпийските плувци Цанко Цанков и Георги Палазов, колоездачката Анелия Карагьозян, както и двукратните спечелили в „ Лъвско сърце “ - бегачката Христина Козарева и триатлонистът Емил Стойнев.

След огромния триумф на надпреварата през 2017-та, „ Лъвско сърце “ ще участва и в спортния календар през идната година. Третото издание на неповторимия по рода си триатлон ще се организира на 1 септември 2018 година, а повече детайлности към подготовката уредниците ще разкрият по време на премиерата тази неделя в кино „ Одеон “.

Състезателното видео, дело на продуцентите от Never Know Productions, е част от по-мащабен план на екипа на „ Лъвско сърце “. Организаторите работят интензивно по подготовката на късометражен филм за надпреварата, който се чака да бъде подготвен до края на годината.

ЗА ЛЪВСКО СЪРЦЕ
„ Лъвско сърце “ е първият ултра крос триатлон в България и се организира от 2016г. в региона на Приморско и Странджа планина. През 2017г. в него взеха присъединяване 145 състезатели - самостоятелно и в тимове от 3-ма индивида. Те трябваше да преминат трасе с обща отдалеченост от 140 км, в което са включени обичайните за триатлон стадии, само че с неведнъж повишен размер: плуване в залив Перла - 3 км, планинско колоездене из Странджа - 116 км и тичане в резерват Ропотамо - 21 км. Маршрутът минава около 4 естествени резервата и 12 тракийски светилища.
Големите спечелили във второто издание станаха за повторно Емил Стойнев (с време 06:47:15 часа) и Христина Козарева (с 09:10:42 часа), като Стойнев даже усъвършенства достижението си от предходната година с 24 минути. В щафетата най-добре се показа тим 3КА в състав Георги Палазов (плуване), Владислав Гюров (колоездене) и Евгени Георгиев (бягане) с общо време, безусловно равно с това на самостоятелния победител при мъжете - 06:47:15 часа.

Целта на събитието, съчетало спорта навън с мистична просвета и природа, е да разсъни свръхчовешкото във всеки участник – неговото „ лъвско “ сърце!

Организатори са Сдружение „ Лъвско сърце “ и Община Приморско.
Всичко за надпреварата следете на http://lionheart.bg/ и на https://www.facebook.com/LionHeartUltra/
Състезанието се осъществя с помощта на Община Приморско, Adidas, Bryzos, RAM Bikes, Great Wall, DoppelHerz, Българска федерация триатлон, EkoToi, Geopan, ComNet, Изворна вода Бачково, Захарни фабрики, еЛек, DB Schenker и Пистови избавителни служби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР