Официална делегация, включваща трима от Борда на директорите на футболния

...
Официална делегация, включваща трима от Борда на директорите на футболния
Коментари Харесай

Делегация от Лудогорец и Реал Бетис посети древния Абритус

Официална делегация, включваща трима от Борда на шефовете на футболния клуб Реал Бетис, през днешния ден прегледа античния Абритус. Часове преди мача на Лудогорец на " Хювефарма сцена "  с испанския отбор, екскурзоводи от Регионалния исторически музей предложиха на гостите виртуална и действителна разходка из Историко-археологическия резерват, оповестява razgradnews.net.

С испанците бяха домакините им в Разград: Теменуга Газдова – ръководител на Борда на шефовете на Лудогорец, Александър Александров – президент на клуба, Ангел Петричев, изпълнителен шеф, спортният шеф Георги Карамаджуков и маркетинг-директорът Анна Пенчева.

Визитата стартира в залите на Интерактивния музей, където благодарение на модерните технологии членовете на делегацията имаха опция образно да се срещнат с любопитни елементи от историята на Римската империя и в частност – Абритус.

Зад малките врати на камерите с въпроси за живота на античните те намираха правилните отговори, отпечатаха си по една римска монета, откриха на политико-географската карта от това време Севиля и си проведоха „ фешън ревю “, облечени в римски облекла.

Разходката продължи във вила " Урбана ", където измежду колонадата всички се снимаха за спомен и приключи с наздравица с алено вино.

Снимка: razgradnews.net
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР