Официален старт на академичната 2018/2019 година бе даден днес в

...
Официален старт на академичната 2018/2019 година бе даден днес в
Коментари Харесай

Откриха учебната година в Икономическия университет

Официален старт на академичната 2018/2019 година бе даден през днешния ден в Икономическия университет във Варна. Поздравление към студентите насочи кметът Иван Портних, който почете тържеството. „ Благодаря за поканата да бъда част от този празник. Уважаеми първокурсници, приветствам Ви с избора да учите в първото висше комерсиално учебно заведение в България.

Вярвам, че дружно с академичното управление, ще надграждате сполучливите традициите на университета. Очаквам и през тази образователна година тук да се дипломират студенти, които да се осъществят интензивно в обществено-икономическия живот на Варна. Поздравявам управлението на университета за напъните, които поставя за възстановяване на материално-техническата база и качество на образованието тук “, сподели кметът.

Приветствие насочи и домакинът на събитието - проф. доктор Пламен Илиев, ректор на университета. Сред гостите бяха регионалният шеф Стоян Пасев, Лилия Христова - шеф на дирекция " Образование и юношески действия " в Община Варна, представители на академичното управление на университета, някогашни ректори. /live.varna.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР