Официален представител на ислямистката групировка Хамас призова палестинците да предприемат

...
Официален представител на ислямистката групировка Хамас призова палестинците да предприемат
Коментари Харесай

Хамас призова палестинците да предприемат ежедневни сблъсъци с Израел по време на Рамазана

Официален представител на ислямистката формация " Хамас " прикани палестинците да подхващат ежедневни борби против Израел по време на свещения за мюсюлманите месец Рамазан, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Осама Хамдан съобщи по време на конференция в Бейрут в поддръжка на жителите на линията Газа в изискванията на израелската атака, че палестинците в целия Близък изток би трябвало да  " трансфорат всеки ден в ден на конфликти ". Той добави, че интернационалната общественост не би трябвало да стои безучастна и да гледа, до момента в който " гладът смазва нашите хора и изтръгва душите им ".

Официалният представител на " Хамас " също по този начин съобщи, че продължаващите договаряния за вероятно преустановяване на огъня с Израел са посочили гъвкавостта на неговото придвижване " от угриженост за кръвта на нашия народ ".

Той акцентира, че " това, което Израел не е постигнал на терен, няма да завоюва и в политиката ".

В събота телевизия " Ал Кахера нюз " цитира почитан източник от египетските служби за сигурност, съгласно който Кайро поставя старания за постигането на съглашение за преустановяване на огъня в Газа преди свещения за мюсюлманите месец Рамазан, който стартира идната седмица.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР