Офицерът от запаса Илиян Нисторов написа отворено писмо до шефа

...
Офицерът от запаса Илиян Нисторов написа отворено писмо до шефа
Коментари Харесай

Офицер от запаса пише до шефа на НАТО: Не приемайте срещи с Румен Радев и Кирил Петков


Офицерът от запаса Илиян Нисторов написа отворено писмо до шефа на НАТО Йенс Столтенберг преди идната среща на върха на алианса във връзка войната на Русия против Украйна. В него той приканва Столтенберг да не се среща с президента Румен Радев и премиера Кирил Петков поради неофициалната им поддръжка за Владимир Путин и саботиране на напъните на НАТО и Европейски Съюз за подкрепяне на Украйна. Ето какво написа Нисторов:

До Генералния секретар на НАТО

господин Йенс Столтенберг

Уважаеми господин Генерален секретар на НАТО,

като офицер от запаса в българската войска и жител споделящ мнението на огромна част от българския народ, че би трябвало да подкрепим Украйна с съветска военна техника, а не със жива мощ Ви апелирам:

1. Да не приемате на срещите на НАТО на високо ниво Румен Радев – президент на България и Кирил Петков – министър ръководител, които с дейностите си демонстрираха, че оказват помощ на режима на военнопрестъпника Владимир Путин и на процедура суспендираха дейностите на всички страни членки на Европейски Съюз по оказване на оръжейна помощ за отечествената война на Украйна.

2. Румен Радев и Кирил Петков на процедура и ноторно се оповестиха срещу разполагането на спомагателни военни елементи на НАТО у нас – което е казус в членските ни отговорности и отговорности към АЛИАНСА!

3. Румен Радев и Кирил Петков играят ролята на “ троянски кон “ в НАТО и Европейски Съюз обявявайки се по едно и също време за „ обединен метод от страна на НАТО ” и в това време застъпват позиция (срещу разполагането на спомагателни войски по модела на засиленото предно присъствие), която е в внезапен контрастност с тази на техните източноевропейски сътрудници от НАТО.

4. Позицията на Румен Радев и Кирил Петков по въпроса с военната помощ за Украйна и разполагане на спомагателни сили на НАТО в България, не кореспондира с трите съществени задания на НАТО, по този начин както те са дефинирани през 2010-та година в Стратегическата идея на Алианса за „колективна защита, ръководство на рецесии и кооперативна сигурност.“

Уважаеми г- н Столтенберг,

Румен Радев не опроверга понятието “ военна интервенция „, на военнопрестъпника Владимир Путин, с което импровизира единодушие с нападателните му планувани и заповядани завоевателни дейности за което,като главнокомандващ на Българската войска не обясни понятието „Война “:

– осъществяване на точкови ракетни удари по основната военна инфраструктура на противника;

– осъществяване на въздушен десант в стратегическите места за отбрана;

– осъществяване на стремителна колонна офанзива за преодоляване, или блокада на най-важните градски центрове на противника;

– осъществяване на масирани ракетни и бомбени удари по гражданската инфраструктура на съперника до цялостното й заличаване или предаване.

– всяване суматоха измежду цивилното население посредством дезинформация, боязън от проваляне, неверни ходове и недомислени дейности.

Поради всичко изредено по – горе Румен Радев и Кирил Петков целят да извадят България, като деен член на НАТО и ни вършат съизвършител в незаконните планове на диктатора Владимир Путин, с което БЪЛГАРСКИЯ НАРОД не е склонен. Защото Румен Радев и Кирил Петков неведнъж нарушават БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, за персонални цели.

Не приемайте публични срещи с Румен Радев и Кирил Петков, също както го направи и Министъра на защитата на Съединени американски щати – военачалник Остин при визитата му в София с Радев.

С почитание: Илиян Нисторов, офицер от запаса, пълководец на батарея, Тактически ракетен комплекс “ Фрог „
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР