Офицер от ДС разби Румен Радев за коронаскандала, в който

...
Офицер от ДС разби Румен Радев за коронаскандала, в който
Коментари Харесай

Офицер от ДС разби Радев за коронаскандала

Офицер от Държавна сигурност разруши Румен Радев за коронаскандала, в който президентът самичък се забърква, укривайки от Естония информацията, че преди да пристегне в Талин е имал контакт със инфектиран.

Румен Радев направи неточност с думите си за " интензивно мероприятие ", подполковникът от Държавна сигурност Илия Илиев в " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3. След позорното си завръщане от Талин Радев съобщи, че „ доброжелатели му създали интензивно мероприятие ”.  На президента му липсват съветници. Около него няма хора, които да го приготвят, научат и обяснят картинката. Затова прави постоянно неточности, разяснява още Илиев.

Човекът в зараза е по едно и също време жертва, тъй като може да се разболее и зложелател, тъй като може да ни болести.  Пандемията има катастрофичен резултат върху част от хората и оттова идва отрицанието, проучва обстановката с ковид у нас Илиев.

Според него маските провокираха внезапно повишаване на психопатологичната симптоматика в обществото. Много хора го възприемат като божие наказване, а други като биологично оръжие. " Маската скрива по-голяма част от лицето и ни пречи да разбираме желанието на отсрещния. Чисто психическо това е значимо за индивида. Най-естественото държание е човек да се покаже и потвърди на другите. ", сподели още офицерът. И добави: Горенето на маски също е предпочитание за изява.

 По отношението на спазването на разпоредбите, когато българите са в чужбина подполковникът от Държавна сигурност сподели, че е поради страха от санкция. Тук няма такива страхове.

За митингите у нас той сподели, че задачата е била да се имитират събития в Европа във връзка ограниченията против ковид. Там също се прави с напън върху полицията. Те имаха за цел да задействат останалата част, които са недоволни изобщо. Има дребна група, която се пробва да провежда всичко това, само че и тази група е разединена. Определени приватизатори провеждат митингите, тъй като прокуратурата ги проверява за покупко-продажби, безапелационен бе Илиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР