Офисите на американската телевизия Си Ен Ен в Ню Йорк

...
Офисите на американската телевизия Си Ен Ен в Ню Йорк
Коментари Харесай

Евакуираха офисите на Си Ен Ен в Ню Йорк заради заплаха за бомба

Офисите на американската телевизия Си Ен Ен в Ню Йорк бяха евакуирани нощес от полицията след телефонно позвъняване, че в постройката на Тайм Уорнър са скрити пет бомби, заяви Ройтерс, цитирайки полицията.
Отцепен е бил регион към Колъмбъс съркъл и постройката е била опразнена. Започнало е претършуване на пространствата. Обаждането е получено към 22.00 ч. локално време. Телевизията е предходна на авансово записана стратегия.
Малко по-късно полицията разгласи, че офисите са безвредни и нищо съмнително не е открито, заяви Ройтерс. "Не са открити бомби в централата на корпорацията Time Warner, където е ситуирана и редакцията на телевизия Си Ен Ен. Служителите могат да се върнат в постройката ", заяви Управлението на градската полиция.
"В името на сигурността постройката на Калъмбъс съркъл 25 беше евакуирана. Полицията извърши оглед и не откри нищо тревожно. Сградата още веднъж е отворена за чиновниците. Премахнати са и рестриктивните мерки за придвижване на пешеходци и коли ", обявиха правоохранителните органи.
Същите офиси на Си Ен Ен бяха евакуирани за малко и през октомври, откакто на медията бе доставена подозрителна пратка, съдържаща самоделно взривно устройство, напомня АП. Пакетът беше предопределен за някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън, който е коментатор на Си Ен Ен. Тогава бяха открити още няколко такива пакети, изпратени до авторитетни политици от Демократическата партия, в това число Хилари Клинтън и Джордж Сорос.
Инцидентът се случи директно преди междинните избори за американския Конгрес, които се организираха на 6 ноември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР