Офисът отдавна не е просто място, в което отиваме сутрин

...
Офисът отдавна не е просто място, в което отиваме сутрин
Коментари Харесай

Масажът в офиса повишава фокуса и продуктивността

Офисът от дълго време не е просто място, в което отиваме заран и часове наред просто правим дадена активност. Офисът е място за творчество, за среща с сътрудници и обмяна на опит, това е мястото, в което – дано си признаем, прекарваме огромна част от дните си. След навлизането на хибридния модел на работа, в който редуваме работа от разстояние и в офис, работното пространство от ден на ден търси нови решения и се моделира за по-голямо улеснение на чиновниците. Един извънреден детайл може да промени атмосферата и цялата работна просвета – масажът. Изследванията демонстрират, че равнищата на стрес могат да бъдат понижени с 85% след релаксиращ масаж. Да, масажният стол може да изведе офис културата до нови равнища на работливост и позитивност. Масажът през работния ден може да култивира среда без стрес, в която чиновниците са отпочинали и въодушевени. Със личен корпоративен масажен стол, всеки от екипа може да направи своето презареждане когато и да е, когато усети потребност. От здраве до усъвършенствано качество на работата – изгодите са безкрайни.

Във Великденската промоция на Komoder България има оферти, подобаващи за разнообразни по величина компании, които желаят да са потребни на чиновниците си. Безспорния шлагер е , чието кресло дава повсеместен ролков масаж и с въздушно разпъване (рамене, тил, седалка, ръце, крака). Оборудван е с 4 интелигенти, безшумни, регулируеми и мобилни 3D масажни ръце, които му разрешават да направи повсеместен масаж на гърба.

Специалната технология на масажния стол FOCUS II включва авансово сканиране на потребителя. Независимо от височината на тялото, този фотьойл се приспособява уместно, тъй че да масажира врата и да направи извънреден масаж с рефлексотерапия - масаж на ходилата.

Тройните ролки за масаж на ходилата подтикват нервните центрове. Масажът се прави благодарение на плака, снабдена с ролки, а приставката за краката се удължава, с цел да дава отговор на другите височини на тялото. Тази функционалност е извънредно подобаваща за хора, които имат болки в краката или прекарват доста време в изправено състояние.

Персонализираният масаж е вероятен с помощта на технологията, която разрешава да се контролира масажния механизъм. Може да се избере дистанцията сред масажните ролки, желаната масажна скорост, бездънен масаж на шията или функционалността за масаж посредством разтриване, с цел да се коригирате стойката на тялото.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР