Офисът от бул. „България № 98 се мести на ул.

...
Офисът от бул. „България № 98 се мести на ул.
Коментари Харесай

ЧЕЗ отваря нов клиентски център с по-добра локация в София

Офисът от бул. „ България " № 98 се мести на ул. „ Тодор Каблешков " № 6

ЧЕЗ в България реалокира местоположението на офиса си за обслужване на клиенти на сдруженията на компанията в южните региони на София от бул. „ България " № 98 на ул. „ Тодор Каблешков " № 6. Новият потребителски център ще отвори порти на 28 септември 2020 година и ще работи всеки работен ден от 08:00 ч. до 18:00 ч.
Новият офис е съгласуван с възходящата потребност от по-голям потенциал на обслужване, оборудван е в сходство с най-съвременните трендове в региона на работата с клиенти и дава опция за съблюдаване на всички противоепидемични ограничения в новите условия на нейното реализиране. Обособяването тук-там за обслужване на клиентите на „ ЧЕЗ Електро България " АД и „ ЧЕЗ Разпределение България " АД обезпечава комфорт на потребителите и усъвършенства времето за самостоятелното им обслужване. Увеличен е и броят на чиновниците, които ще обслужват клиентите в новия център на ЧЕЗ. Благодарение на модерната система за ръководство на опашките в офиса, потребителите ще могат да разчитат на бързо и качествено угаждане на своите потребности и условия.
Мястото на новия потребителски център е подбрано по този начин, че да бъде по-комуникативно, директно до разнообразни линии на градския превоз и с повече благоприятни условия за паркиране наоколо.
„ Нуждата от разширение на потребителския център стартира да се усеща остро в последните месеци на предходната година, като изключителната епидемиологична конюнктура и новите правила на работа ускориха тази нужда. Отне ни известно време да намерим уместно пространство, което да дава отговор на спецификата на работа и условията ни, като в същото време да бъде по-удобно за клиентите от позиция на местоположението ", сподели Вежен Фотев, шеф „ Обслужване на клиенти " в ЧЕЗ България.
Центърът ще дава цялостната гама от над 100 типа услуги, предоставяни от ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение, като подписване на контракти за продажба на електрическа сила, обслужване на клиенти на свободен пазар, подписване на контракти за присъединение на нови клиенти, пререгистрация на консуматори, издаване на препис на фактура, техническа инспекция на електромер, обявление на показания и други услуги, в това число абонамент за електронна фактура.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР