Офисът на глобалната комуникационна компания Dentsu Aegis Network в България

...
Офисът на глобалната комуникационна компания Dentsu Aegis Network в България
Коментари Харесай

Dentsu Aegis Network Bulgaria създава ново звено за работа с данни

Офисът на световната информационна компания Dentsu Aegis Network в България разгласи през днешния ден основаването на ново, профилирано звено за работа с данни на българския пазар – “Dentsu Data Services” (DDS).

Основните области на работа на DDS ще включват разнородни маркетингови услуги основани на данни, като изследване и разбор на потребителското държание в действително време, проучване на приноса на рекламата за триумфа на марката, разбор и визуализация на данните, както и към този момент познатите на българския пазар The Consumer Connection System (CCS) - инструмент за изследване на потребителските настройки, и Amnet Audience Center като централно DMP решение за обработка на данни. Тези действия непрестанно ще се уголемяват, подпомагайки потребителските потребности за по-прецизно ръководство на рекламните вложения.

DDS консолидира в себе си софтуерни решения, професионалния опит и знания на анализаторите на данни, аналитичните специалистите, експертите по визуализация, дейта консултантите и стратезите, които до момента работеха за другите организации под шапката на Dentsu Aegis Network България - Carat, Vizeum, Amnet, iProspect, Isobar, Amplifi.

Чрез новото звено Dentsu ще усили в пъти качествата си да ръководи вложения на своите клиенти още по-ефективно от позиция на информационен резултат и възвръщаемост.

"Сега ние събираме всички данни от всички разнообразни източници, с които разполагаме, с цел да получим пълнокръвна и осведомена картина на потребителите и тяхното държание. Това значи, че можем да поемем и подкрепим всяка информационна интензивност на своите клиенти, без значение от стадия й на развиване сега и да дадем в ръцете на бранд и маркетинг мениджърите решения за по-бърз и елементарен разбор на информацията. А като резултат от това – и да усъвършенстваме процеса на вземането на точни и ефикасни бизнес решения ", изясни Радослав Неделчев, Главен действен шеф на Dentsu Aegis Network Bulgaria.

Милена Мишинева, Chief Data Officer, Dentsu Aegis Network Bulgaria добавя: "DDS стартира да действа като конструктивен детайл на компанията ни в България, който ще доставя по-умни рекламни решения и ще движи еволюцията ни към основания на данни маркетинг. Експертите на DDC имат богат опит както в обичайни медийни похвати като дефиниране на аудитории, установяване на ефикасен медия микс или обстоен разбор на потребителското държание, по този начин и в стратегиране, мениджмънт и моделиране на данни. Консолидацията на тези специалисти в едно звено има за цел да работи дружно по анализирането на декларативното, поведенческото и обществено държание на потребителите с главната и последна цел да доставяме „ Бизнес резултати, основани на данни “.

Верен на своята задача да доставя „ Бизнес резултати, основани на данни “, екипът на DDS ще работи и в сходство с всички правила и условия, свързани с новия правилник за отбрана на персоналните данни GDPR, който влиза в действие от 25 май 2018г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР