Офисът каза, че е записал 1500 души за два дни

...
Офисът каза, че е записал 1500 души за два дни
Коментари Харесай

Учителят в Бристол е принуден да залепи сам протезите си заради недостиг на зъболекари

Офисът сподели, че е записал 1500 души за два дни след отварянето в понеделник, само че предизвести, че скоро ще би трябвало да отхвърля новодошлите.

Говорейки със Sky News на, учителят сподели, че е подхванал обезверени ограничения, с цел да резервира протезите си дружно, до момента в който се пробва да бъде забелязан на процедура.

Той сподели на Сара Джейн-Мий от Sky, че е употребявал твърда пластмаса лепило, с цел да поправя разединение на изкуствените зъби, казвайки: „ Опитах няколко супер лепила, само че те бяха прекомерно бързи и продължаваха да щракат всякога, когато се пробвах да захапя нещо.

„ Открих това твърдо пластмасово лепило този тип пасва на грима на моята стоматология. Имаше това придвижване, с цел да не се счупи. Оттогава трябваше да го употребявам.

„ Но на всеки няколко дни най-сетне се повреди. Така че би трябвало да вървя и да върша интервенция още веднъж и още веднъж. “

Г-н Стивънсън сподели, че в „ обезверената си обстановка “ в началото се е опитал да приказва със своя ортодонт BUPA, който реалокира практиките си от другата стран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР